Universitat de ValènciaUVsociety,UVsociety Logo del portal

Paisajes para la ciudadanía y el desarrollo

  • June 20th, 2022
Río Bohigues

La Universitat d'Estiu del Racó d'Ademús (UVRA) és una de les grans iniciatives que la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la Universitat de València desenvolupa juntament amb la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, amb el propòsit de col·laborar a la dinamització formativa i cultural del Racó d'Ademús.

La UVRA es consolida com una experiència on convergeix allò acadèmic amb allò lúdic-cultural, que ha estat pionera en el medi rural. Una iniciativa que la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, en col·laboració amb el Vicerectorat de Cultura i Societat, la Diputació de València, Caixa Popular, el CEFIRE de Torrent i la Mancomunitat de Municipis del Racó d'Ademús, han dissenyat per donar resposta a les demandes i qüestions que més preocupen la població de la comarca. Amb aquesta iniciativa es pretén mantenir, custodiar i impulsar la formació de totes aquelles persones que es vulguin formar, ampliar el seu currículum i adquirir noves destreses i habilitats en el seu entorn professional i personal.

Atès el caràcter públic de la Universitat de València, la inscripció d'aquesta 6a edició serà, una vegada més, gratuïta. La inscripció està oberta a tot tipus de públic, estudiants, professionals, tècnics de ladministració, professors, desocupats o jubilats. Les places estan limitades a 60 persones que s'aniran cobrint per ordre d'inscripció. Tots els assistents que ho sol·licitin rebran un certificat oficial acreditatiu de la UV (Les persones inscrites al mòdul III: Formació per al professorat rebran l'acreditació a través del CEFIRE de Torrent).

 

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA Ahttps://go.uv.es/ptBpo3k

Data  de realització: del 20 al 22 de juny de 2022.  A partir de les 9:30h.

Lloc de realització: IES Ademuz. Avenida de Valencia, 47. Ademús.