Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

L'exposició "Paisatges turístics valencians, valuosos, valorats" tanca les seues portes després de la visita de més de 500.000 assistents

  • Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable
  • 13 d’abril de 2018
L'exposició Paisatges turístics valencians, valuosos, valorats tanca les seues portes després de la visita de més de 500.000 assistents

La mostra ha rebut un total de 524.282 visites durant els nou mesos que ha romàs en la Ciutat de les Arts i les Ciències, des que s'inaugurara el passat mes de juliol. La col·lecció va nàixer amb l'objectiu de mostrar al visitant com la Comunitat Valenciana és una terra de contrastos caracteritzats pels seus paisatges atractius.

L'exposició, organitzada per la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, i l'Agència Valenciana del Turisme, en col·laboració amb CACSA i Avanqua, es va inaugurar el 12 de juliol de 2017 i va tancar les seues portes el passat 9 d'abril.

Lluny de la monotonia o l'excés d'informació, l'exposició oferia als visitants fotografies, audiovisuals, mapes interactius, puzles o maquetes… Una sèrie d'elements interactius que permetien als assistents endinsar-se en el paisatge, no solament com a imatge estàtica, sinó com a territori viscut i d'experiències.

Un intens flux de visitants ha acudit diàriament a conèixer l'exposició Paisatges turístics valencians, valuosos, valorats, fins a superar el mig milió de visites.

“Des de la Universitat de València estem molt satisfets de l'èxit obtingut per aquesta exposició, que ha atret a una gran quantitat de públic i ha sigut una oportunitat única perquè els visitants descobrisquen el paisatge valencià des de l'experiència, una mostra interactiva, amena i divertida que ofereix la possibilitat d'aprendre en família, la qual cosa explica que l'hagen visitat més de 500.000 persones”, ha assenyalat el Vicerector de Projecció Territorial i Societat, Jorge Hermosilla.

Per la seua banda, Francesc Colomer secretari autonòmic de Turisme, ha enaltit la importància de l'elevat nombre de visites, doncs “els assistents no solament han pogut gaudir de la diversitat paisatgística de la Comunitat Valenciana, sinó que també han entès que el paisatge és un recurs turístic tradicional que ha de cuidar-se com a font de riquesa econòmica, social i cultural”.