Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Llíria

La tasca dels Instituts d'Estudis Comarcals (IDECO), representants de les sensibilitats de la societat, és una realitat consolidada en la societat valenciana. L'acció d'aquestes institucions ha estat, i és, un generador de recerca, un element fonamental en la recuperació i protecció de la identitat local (social, històrica, artística, natural, paisatgística, etc.), però alhora comporta importants dificultats de motivació, manteniment i difusió de la informació.

La col•laboració entre el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, i aquests centres de recerca pretén fomentar l'intercanvi d'experiències, la convivència i la relació de les associacions, tant municipals com comarcals, amb la Universitat.

En efecte, es tracta d'invitar a la participació i l'aportació de cada una de les associacions, d'identificar problemes, de comparar i ensenyar entre les diverses realitats, d'analitzar el context present i las perspectives de futur. Sens dubte, aquesta interacció contribuirà a la millora de les actuacions, a la consolidació de projectes i a l'enriquiment recíproc.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies