Catàleg de l’exposició realitzada pel professor Ricard Huerta Dones mestres d’Ontinyent, que simbolitza un merescut homenatge a les dones que es dediquen a l’ensenyament.
Aquesta publicació borda la dimensió formativa de la festa, com a manifestació social, expressió simbòlica del poble i mecanisme de vinculació al territori. Des d’una vessant educativa, s'hi presenten i analitzen els resultats d'experiències didàctiques i projectes educatius que empren les manifestacions festives com a element motivador del treball a les aules.
Les bandes de la Unió Musical i de la Primitiva de Llíria han teixit al seu voltant una rivalitat de tres tipus: religiosa, musical i geogràfica.
Reuneix les aportacions del l’I Congrés de Paisatge,Turisme i Innovació, organitzat per l’Agència Valenciana del Turisme i la Universitat de València al 2016.
Catàleg de l’exposició "El Patrimoni Cultural Valencià" que tracta de divulgar la riquesa historicocultural del patrimoni audiovisual, natural, cultural, musical, artística... del territori valencià. Abordat des d'una perspectiva multidisciplinària i plural, es tracta d’un treball coral en el qual participen més d’una vintena d'especialistes en diferents disciplines.
Catàleg patrimonial que mostra els costums i tradicions festives de totes les comarques valencianes. A través dels 35 capítols, el lector coneixerà el ric ventall de manifestacions festives que comparteixen els valencians. El volum inclou mapes per localitzar les festes en l'espai i material gràfic que mostra el color, la riquesa i l’espectacularitat d'aquestes manifestacions patrimonials.
Volum que recull les intervencions de la Trobada 2016 Universitat de València-Instituts d'Estudis Comarcals, convocada amb l'objectiu de plantejar, analitzar i debatre propostes de recerques, per tal de reflexionar entorn d'un patrimoni cultural, material i immaterial, que hauria de ser identificat, (re)conegut i valorat per part de la societat valenciana.
Aquest volum recull les conclusions de les Jornades “Benestar, Formació i Territori” celebrades el 2016, i organitzades per la Universitat de València i la Diputació de València.
Aquesta monografia recull les reflexions de diferents professors de la Universitat de València realitzades en diferents localitats del territori valencià durant el programa 2014-15.
Aquest volum recull el catàleg de l'exposició "La Universitat de València i els seus entorns comarcals: La Ribera del Xúquer" realitzada per la Universitat en 2015.
Catàleg de les exposicions sobre les comarques de La Safor, La Vall d'Albaida i l'Alt Túria, efectuades pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial.
Des d'una pluralitat d'enfocaments en la investigació sobre la pilota valenciana, aquesta publicació contextualitza la realitat d'aquest esport.
Aquest volum recull les principals modalitats d'esport autòcton presents en el territori valencià a partir de les aportacions d'una trentena d'investigadors i investigadores de la Universitat i d'altres especialistes en divulgació popular.
En aquest llibre es pretén reflexionar des del punt de vista acadèmic i empresarial sobre el turisme a València, els seus models presents i els seus horitzons de futur.
El llibre «El 'Museu del Tèxtil Valencià' de Ontinyent» comprèn una breu anàlisi del sector tèxtil de la Vall d'Albaida. Autors: Rafael Gil i Marta Berlanga
Aquesta publicació es fonamenta en l'anàlisi dels components i activitats del sistema territorial de la província de Valencia, susceptibles de consolidar-la i impulsar-la socioeconòmicament, garantint la qualitat de vida deis seus habitants.
L'objectiu d'aquest llibre és obrir un debat al voltant del paper i el valor del patrimoni i de la planificació territorial com a instruments per avançar cap a un altre model de desenvolupament, ambientalment més sostenible i territorialment més cohesionat.
Aquesta publicació reuneix les tesis defensades a la jornada celebrada al 2015 entre la Universitat de Valencia i el col·lectiu d'instituts d'estudis comarcals i municipals, centrada en els resultats de les eleccions locals de 2015 i les seues repercussions territorials.
Esta publicació recull les reflexions presentades en les jornades "La encrucijada de Europa', organitzades per la Universitat de València amb motiu de la celebració de les eleccions europees de 2014.
Aquest volum recull algunes de les conferències i taules redones al voltant de l'educació i la seua relació amb el patrimoni cultural.
Es tracta d’una obra coral que recull 42 col·laboracions de professorat de la Universitat de València, i que arreplega moltes de les ponències y xarrades que han impartit al territori durant el 2013.
Aquest volum recull una cinquantena de comunicacions d'especialistes multidisciplinaris, estructurades en tres blocs: el territori, el patrimoni cultural i la gestió local.
Aquest estudi realitza una aproximació al municipi de Serra i als canvis més significatius que ha experimentat al llarg del segle XX.
Com a resultat de més de deu anys de recerca, aquest volum recull la part central de la tesi doctoral d'Antoni Llibrer, centrada en el primer desenvolupament de les indústries tèxtils rurals del sud valencià.
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies