Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Llíria
La Universitat de València junt a la Diputació de València presenta la segona edició de la Universitat de Tardor d’Alaquàs, fruit de l’estreta col·laboració entre aquestes institucions i l’Ajuntament d’Alaquàs.
La Universitat de València y el Ayuntamiento de Buñol vuelven a unir sus fuerzas en estrecha colaboración para presentar la 3ª edición de la Universidad de Otoño financiada por la Diputació de València.
La Universitat de València presenta la tercera edició de la Universitat d’Estiu de Sagunt, fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València i l’Ajuntament de Sagunt. La 3a edició de la Universitat d’Estiu de Sagunt és punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn pròxim al llarg de dues jornades de vesprada.
2ª Edición Universidad de Verano Aras de los Olmos
La Universidad de Verano del Rincón de Ademuz (UVRA) es una iniciativa que arrancó en el 2017, fruto de la colaboración entre la Cátedra de Participación Ciudadana y Paisajes Valencianos de la Universitat de Valencia y del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, con el objetivo de dinamizar las comarcas del interior valenciano
La 2a edició de la Universitat de Primavera de Xàtiva, sota el lema “Reptes del Turisme Cultural, Enològic i de Natura de la Costera-Canal” és punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn pròxim en una jornada en dues sessions
La Universitat de València presenta la quarta edició de la Universitat de Primavera d'Alzira (UPA), fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València, la Diputació de València, l'Ajuntament d'Alzira i Caixa Popular.
La Universitat de València presenta la huitena edició de la Universitat de Tardor d´Ontinyent (UTO), fruit de l’estreta col·laboració entre la pròpia universitat, l’Ajuntament d´Ontinyent, Caixa Ontinyent, la Fundació Universitària Campus Ontinyent i la Càtedra InnovatiOnt.
El espíritu de la séptima edición de la “Universidad de Otoño de Enguera” (UOE), organizada por el Vicerrectorado de Proyección Territorial y Sociedad de la Universitat de València, en colaboración con el Ayuntamiento de Enguera y el IES Enguera, pretende aproximar Enguera y su comarca a la universidad, como medio para afrontar estos nuevos retos.
La Universidad de Otoño de l’Eliana, impulsada por el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València, abordará el estado actual de la tecnología y el desarrollo de las Smart Cities, tratando aspectos como la movilidad inteligente, la Internet de las Cosas y el Big Data y la Inteligencia Artificial, y también mostrará la situación de implantación de territorios inteligentes en l’Eliana y en otras poblaciones de la Comunidad Valenciana y del resto de España.
La Universitat de València presenta la primera edició de la Universitat de Tardor de Llíria, fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València i l’Ajuntament de Llíria, i amb el finançament de la Diputació de València.
La Universitat de València organiza la 2ª edición de la Universidad de Otoño de Buñol, fruto de la estrecha colaboración entre la Universitat de València y el Ayuntamiento de Buñol, y financiada por la Diputación de Valencia.
La 2a edició de la Universitat d’Estiu de Sagunt porta com a títol “Camins patrimonials. Cruïlles culturals”, amb la fi de posar en valor la incorporació de Sagunt a l´Itinerari Cultural del Consell de Europa: la Ruta de los Fenicis i a la Ruta Europea de Patrimoni Industrial, patrocinada per la Comissió Europea.
La Universitat de València junt a la Diputació de València presenta la primera edició de la Universitat de la Tardor d’Alaquàs, fruit de l’estreta col·laboració entre aquestes institucions i l’Ajuntament d’Alaquàs.
La 1ª edició de la Universitat de Primavera de Xàtiva, sota el lema “Reptes del Turisme Cultural a Xàtiva” és punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn pròxim en una jornada en dues sessions
Vivimos en un nuevo mundo digital, interconectado y globalizado en el que la ciencia, día tras día, abre nuevos caminos hacia el futuro. En ese marco, la Universidad de Valencia, fiel a los valores humanistas y universales que la caracterizan, quiere ser incubadora de nuevos conocimientos y nexo de unión con nuestros pueblos de montaña y del interior
La Universidad de Verano del Rincón de Ademuz (UVRA) es una iniciativa que arrancó en el 2017, fruto de la colaboración entre la Cátedra de Participación Ciudadana y Paisajes Valencianos de la Universitat de Valencia y del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, con el objetivo de dinamizar las comarcas del interior valenciano
La Universitat de València presenta la tercera edició de la Universitat de Primavera d’Alzira (UPA), fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València, Diputació de València, l’Ajuntament d’Alzira i Caixa Popular.
La Universitat de València presenta la setena edició de la Universitat d´Hivern d´Ontinyent (UHO), fruit de l’estreta col·laboració entre l’Ajuntament d´Ontinyent, Caixa Ontinyent i la Fundació Campus Ontinyent.
La 1a edició de la Universitat de la Tardor de Bunyol és punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn proper al llarg de dues jornades de vesprada. "Bunyol, el patrimoni cultural" és una iniciativa, gratuïta i oberta al públic en general, que compta amb la participació d'especialistes en patrimoni cultural de la Universitat de València i altres àmbits de la societat.
L'esperit d'aquesta sisena edició de la “Universitat de Tardor d'Énguera” (UOE), organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Énguera, l'IES Énguera i el IETEC, pretén promoure eines que permeten afrontar de forma directa i activa els desafiaments dels nous temps.
La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana, impulsa aquesta acció acadèmica, lligada a la formació, la recerca i la transferència del coneixement, que pretén consolidar-se en la ciutat de Sagunt i el Camp de Morvedre.
La Universitat d'Estiu del Racó d'Ademús (UVRA) és una iniciativa conjunta de la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la Universitat de València i del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, que arranca amb el propòsit de dinamitzar a les comarques de l'interior valencià, per mitjà d'una oferta formativa, cultural i lúdica nova i suggeridora.
Punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans d’Alzira i el seu entorn pròxim al llarg de dues setmanes. Inclouen tres mòduls formatius, impartits de forma gratuïta, que compten amb la participació de professorat de l’Institut “Cavanilles” de Biodiversitat i Biologia Evolutiva, dels departaments de Botànica i Geologia, de Geografia i de l’Estructura de Recerca Interdisciplinar en Sostenibilitat.
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies