Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

El cicle de conferències d’Unisocietat finalitza aquest mes de juny al Camp de Túria, la Ribera Alta, l'Horta i la Vall d’Albaida

  • Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable
  • 4 de juny de 2019
Image de la noticia

Durant el mes de juny s'impartiran conferències en les seus d’Unisocietat a Bétera, Riba-roja de Túria, Alzira, Benetússer, Quart de Poblet i Ontinyent. Suposa l'última tanda de ponències en el territori per al curs 2018-2019 del programa Unisocietat.

El cicle de conferències d’Unisocietat, organitzat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, amb la col·laboració de la Diputació de València i el patrocini de Caixa Popular (en 10 seus), de Caixa Ontinyent (en la seu d'Ontinyent) i del Banc Santander (en la de Gandia), finalitza en juny i es reprendrà el pròxim curs acadèmic d’Unisocietat, que començarà a la tardor.

Es tracta de noves xarrades pluridisciplinàries que transfereixen coneixement a la societat, complementen la formació de l'estudiantat d’Unisocietat i animen a tots els majors de 30 anys a sumar-se a aquest programa universitari que compta en el present curs 2018-2019 amb més de 1.700 estudiants entre les seues 12 seus.

Participa en aquesta ocasió professorat de les Facultats de Biologia, Dret, Història i Psicologia. La primera conferència del mes de juny serà el dimarts dia 4 a Alzira (Ribera Alta). El professor Carlos Martínez (Institut Canvanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva, UV) impartirà la xarrada Les extincions en la història de la vida en el Centre de Formació de Persones Adultes “Enric Valor” d'Alzira.

L'endemà, el dimecres 5 de juny, Bétera (Camp de Túria) i Benetússer (Horta Sud) acolliran conferències d’Unisocietat. Jorge Ramos (Departament Història Moderna i Contemporània) abordarà al Castell de Bétera el conflicte Israel-Palestina. Per la seua part, la professora Mª Elena Olmos (Dret Romà i Dret Eclesiàstic de l'Estat) oferirà una conferència sobre el matrimoni a Espanya en el Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benetússer.

El dijous 6 de juny el professor Antoni C. Ledo (Prehistòria, Arqueologia i Història Antiga) impartirà en el Saló d'Actes del Centre Social de Riba-roja de Túria (Camp de Túria) la conferència El meu nom és gladiador. El món de la gladiatura al cinema.

El dia 13 de juny Ontinyent rebrà a la professora Mª Isabel Martínez Martínez (Departament d'Infermeria) que impartirà una conferència sobre primers auxilis en el centre Cultural de Caixa Ontinyent.

Finalment, el dia 19 de juny, la seu d’Unisocietat de Quart de Poblet (Horta Oest) rebrà a la professora Dolores Gil (Psicologia Evolutiva i de l'Educació) que oferirà la conferència titulada Viure l'experiència de la transsexualitat.