• .
 
portada del llibre

Vesprades de lectura d'Economia Aplicada

22/07/16

Continuant amb les activitats de lectura del departament us proposem reunir-nos el proper 26 d?octubre a les 12,30h a l'aula 2012 del Departament d'Economia Aplicada per debatre sobre els continguts del llibre:
"La Economía de la Manipulación" de G. AKERLOF y R.J. SHILLER publicat en la Editorial Deusto (Bilbao, 2016).
Esperem la vostra assistència.

alumnes de primària

"Titularidad, autonomía y repetición de curso: identificación de políticas eficaces en la mejora de la calidad educativa"

20/07/16

Els professors Mauro Mediavilla (UV), Álvaro Choi (UB), María Gil (UAM) i Javier Valbuena (UdG), han analitzat l'efectivitat de la repetició en la millora del rendiment educatiu. L'avaluació es va dur a terme en el marc del projecte titulat "Titularitat, autonomia i repetició de curs: identificació de polítiques eficaces en la millora de la qualitat educativa", finançat per la Fundació Ramón Areces.
Per a més informació:

logo del CIRIEC

La Fecyt distingeix a Ciriec-Espanya amb el segell de ‘Revista Excel·lent’

12/07/16

La Fundació Espanyola per a la Ciència i Tecnologia (FECYT), del Govern d’Espanya, ha distingit amb el segell de qualitat de “Revista Excel·lent” a la revista CIRIEC-Espanya, revista d’economia pública, social i cooperativa.
La revista, que té la seua seu en la Universitat de València, està dirigida per José Luis Monzón i el seu editor és Rafael Chaves. Tots dos són professors del departament d’Economia Aplicada i investigadors de l’Institut d’Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprendiment (IUDESCOOP).

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies