• .
portada del llibre

Vesprades de lectura d'Economia Aplicada

14/10/16

Continuant amb les activitats de lectura del departament us proposem reunir-nos el proper 26 d'octubre a les 12:30h a l'aula 2012 del Departament d'Economia Aplicada per debatre sobre els continguts del llibre:
"La Economía de la Manipulación" de G. AKERLOF y R.J. SHILLER publicat en la Editorial Deusto (Bilbao, 2016).
Esperem la vostra assistència.

Fotografia del conferenciant

CONFERÈNCIA INAUGURAL DEL MÀSTER EN POLÍTICA ECONÒMICA I ECONOMIA PÚBLICA

13/10/16

El Màster en Política Econòmica i Economia Pública de la Facultat d'Economia ofereix el proper dijous 27 octubre 2016 a les 18:30 hores a l'aula 2P04 del Departament d'Economia Aplicada, en el 2n pis de la Facultat d'Economia, la Conferència Inaugural del curs 2016/2017.
La conferència porta per títol: "La política monetaria en el contexto de la teoría del dinero endógeno", i serà a càrrec de Jorge Uxó González, professor de la Universidad de Castilla La Mancha.

logo del màster

SEMINARI DEL MÀSTER EN POLÍTICA ECONÒMICA I ECONOMIA PÚBLICA

12/10/16

El divendres 28 d'octubre el Màster de Política Econòmica i Economia Pública organitza el seminari:
"La política monetaria del BCE: una valoración de su actuación en el marco de la crisis económica" impartit per Jorge Uxó González de la Universidad de Castilla La Mancha.
L'activitat tindrà lloc a les 16:00 hores al Aula 2P04 del Departament d'Economia Aplicada (2a planta de la Facultat d'Economia).

fotografia del conferenciant

SEMINARI DEL MÀSTER EN POLÍTICA ECONÒMICA I ECONOMIA PÚBLICA

10/10/16

El dimecres 2 de novembre el Màster de Política Econòmica i Economia Pública organitza el seminari:
"Economía con fundamento. La perspectiva de la Economía Ecológica" impartit per Francesc La Roca Cervigón professor del nostre departament.
L'activitat tindrà lloc a les 16:00 hores al Aula 2P04 del Departament d'Economia Aplicada (2a planta de la Facultat d'Economia).

alumnes de primària

"Titularidad, autonomía y repetición de curso: identificación de políticas eficaces en la mejora de la calidad educativa"

20/07/16

Els professors Mauro Mediavilla (UV), Álvaro Choi (UB), María Gil (UAM) i Javier Valbuena (UdG), han analitzat l'efectivitat de la repetició en la millora del rendiment educatiu. L'avaluació es va dur a terme en el marc del projecte titulat "Titularitat, autonomia i repetició de curs: identificació de polítiques eficaces en la millora de la qualitat educativa", finançat per la Fundació Ramón Areces.
Per a més informació:

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies