• .
 

CONFERÈNCIA del DEPARTAMENT

21/06/16

El dimarts 12 de juliol tindrà lloc la conferència:
"Socioeconomic position, aging and health" a càrrec de Dr. Ingemar Kareholt, professor associat de Sociologia i investigador sènior en el Karolinska Institutet i la Universitat d'Estocolm, i al seu torn , professor associat de Gerontologia i investigador sènior en la Universitat de Jönköping, tots dos càrrecs a Suècia.
L'activitat tindrà lloc a les 12:00 hores en a l'Aula 2P04 del Departament d'Economia Aplicada, situada a la 2a planta de la Facultat d'Economia.

CONFERÈNCIA del DEPARTAMENT

19/06/16

El divendres 15 de juliol tindrà lloc la conferència:
"Reforma de la financiación autonómica: nivelación y suficiencia" a càrrec de Santiago Lago Peñas, catedràtic d'Economia Aplicada i director del grup GEN (Governance and Economics Research Network) de la Universitat de Vigo.
L'activitat tindrà lloc a les 12:30 hores en a l'Aula 2P04 del Departament d'Economia Aplicada, situada a la 2a planta de la Facultat d'Economia.

portada del llibre

Vesprades de lectura d'Economia Aplicada

17/06/16

Continuant amb les activitats de lectura del departament us proposem reunir-nos el proper 5 de juliol dimarts al matí a les 12,30h a l'aula 2012 del Departament d'Economia Aplicada per debatre sobre els continguts del llibre:
"El minotauro global" de Yanis Varoufakis, editat per Capitán Swing, 2012.
També disponible en edició de butxaca en Debolsillo, 2015.
Esperem la vostra assistència.

logo del CIRIEC

La Fecyt distingeix a Ciriec-Espanya amb el segell de ‘Revista Excel·lent’

06/06/16

La Fundació Espanyola per a la Ciència i Tecnologia (FECYT), del Govern d’Espanya, ha distingit amb el segell de qualitat de “Revista Excel·lent” a la revista CIRIEC-Espanya, revista d’economia pública, social i cooperativa.
La revista, que té la seua seu en la Universitat de València, està dirigida per José Luis Monzón i el seu editor és Rafael Chaves. Tots dos són professors del departament d’Economia Aplicada i investigadors de l’Institut d’Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprendiment (IUDESCOOP).

Lliurament de premis

III edició dels premis MOTIVEM

13/05/16

El passat 11 de maig, ADEIT va celebrar el lliurament dels premis MOTIVEM, dedicats al foment i valoració de les idees emprenedores a les aules. En aquesta convocatòria s'han presentat un total de 92 equips coordinats per docents de la Universitat de València. Els premis MOTIVEM s'emmarquen dins de les activitats de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València i compten amb el suport de la Generalitat Valenciana i Caixabank.
En aquesta III edició, l'equip CaruniV, coordinat per la professora del Departament d'Economia Aplicada, Antonia Sajardo Moreno, s'ha alçat amb el 2n premi.

[Llegir més]

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies