Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Jornada de presentació de la llei reguladora de l’activitat del lobby en l’àmbit de la Generalitat i del seu sector públic instrumental

  • 6 de juliol de 2017
cartell

Amb la participació de Rafael Rubio, professor de Dret Constitucional a la Universidad Complutense de Madrid; Aitana Mas Mas, Directora General de Participació i Transparència; Zulima Pérez Seguí, Secretària Autonòmica de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació; i Manuel Alcaraz Ramos, Conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.


Data: 06.07.17 (dijous)
Hora: des de les 10.00 fins a les 13.00.
Lloc: Sala de la Muralla.
Entrada lliure. Aforament limitat.

Més informació: http://links.uv.es/h6GdH8D


L'actuació de grups d'interés davant els poders públics és legítima, sempre dins un marc que garantisca la correcta informació de les seues pràctiques a la ciutadania, ja que pot aportar als processos d'elaboració de les polítiques públiques i de projectes normatius una millor comprensió de la problemàtica sobre la qual es vol incidir. Es una forma de participació en els afers públics que permet un intercanvi d'informacions i de punts de vista que pot ser profitós per a l'interés general sempre que es confirme la seua veracitat i es contraste amb els d'altres parts implicades. No obstant això, existeix el risc que aquests mecanismes de participació puguen donar lloc a situacions en què determinats grups d'interés puguen arribar a tindre un excés de capacitat per a influir en el sentit de les decisions. Per a regular esta realitat la Generalitat vol regular l'activitat de lobby amb la llei que ara es presenta.


PROGRAMA

10h. Conferència marc Els grups d'interés i la seua regulació. Rafael Rubio, professor de Dret Constitucional del la Universidad Complutense de Madrid. Presenta: Aitana Mas Mas, Directora General de Participació i Transparència.

11.15h. Descans

11,30h. Presentació de la Llei reguladora de l'activitat de lobby en l'àmbit de la Generalitat i del seu sector públic instrumental. Zulima Pérez Seguí, Secretària Autonòmica de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

12.45h. Cloenda. Manuel Alcaraz Ramos, Conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

Després de les intervencions programades d'establirà un diàleg amb les persones participants.


Organitza:
   
Col·labora:
 

 


 

 

Llista d'enllaços: