UVCulturaUV Logo del portal

DIBU CAOS
Concurs de dibuix infantil

Centre Cultural La Nau, Claustre

Horari:
De dilluns a dissabte, de 09:00 a 20:00 hores. Diumenges i festius, de 10:00 a 14:00 hores
 
Entrada lliure
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Organitza:
 
 
Col·labora:
 
 
Centre Cultural La Nau de la Universitat de València
Obra sòcial "La Caixa"
Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
El Festival 10 Sentits continua implicant tota classe de públics en les seues activitats. El certamen, que se celebrarà a València del 17 de maig al 19 de juny, organitza un concurs de dibuix infantil dirigit a xiquets de quatre a dotze anys. El Festival rep la col·laboració d'Obra Social “La Caixa” i la Conselleria d'Educació per a aquesta convocatòria, que s’ha eixamplat a tots els col·legis de la Comunitat Valenciana.
 
Els participants, inspirant-se en el lema d'aquesta cinquena edició “A lo caos”, hauran de plasmar allò que el lema els inspire en un dibuix lliure l'únic requisit del qual és el format del dibuix en A4. Qualsevol tècnica, estil o material té acollida en la convocatòria Dibu Caos.
 
En l'edició de 2016, la cinquena, el lema aborda el tema de la bogeria. La prodigiosa i necessària bogeria d'artistes i creadors gràcies a la qual donen lliure curs a la seua particular i espectacular imatgeria. Amb idea de visibilitzar els problemes, les llums i les ombres de la ment humana i tractar de lluitar contra l'estigma social d'aquells que la pateixen, la direcció del festival ha pensat que el lema d'aquest cinquè festival siga “A lo caos”.
 
Entre tots els participants seran elegits una sèrie de dibuixos finalistes que s’exposaran al claustre de La Nau, Universitat de València. El dibuix guanyador d'aquest certamen serà utilitzat com a imatge de la programació infantil d'aquesta cinquena edició.