Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

Titaguas rep una nova jornada del programa ‘Benestar, formació, territori’ de la Universitat de València

  • 30 de setembre de 2016
Titaguas rep una nova jornada del programa ‘Benestar, formació, territori’ de la Universitat de València

Aquest cicle formatiu és fruit d'un conveni entre la Universitat de València i la Diputació de València i preveu la realització de 14 jornades en el territori valencià. Hui és el torn de Titaguas, on es celebra una jornada sobre economia social.

El Centre Social de la jornada de Titaguas (Els Serrans) acull esta vesprada, a les 18:00 hores, una jornada sobre cooperativisme i economia social. A l'acte d'inauguració assistiran l'alcalde Ramiro Rivera, la diputada Mercedes Berenguer, i el vicerector Jorge Hermosilla.

Els professors Manuel Alegre (Dret del Treball), Pilar Alguacil (Dret Financer) i Salvador Montesinos (Dret Financer) van a participar en la taula redona. Els docents explicaran per què constituir una cooperativa i com fer-ho, i exposaran exemples de pràctiques d'èxit. D'altra banda, van a analitzar les fórmules de col·laboració de l'Ajuntament en aquestes cooperatives, siga a través de contractació pública o d'ajudes i incentius fiscals.

Aquestes jornades s'inscriuen en el programa formatiu ‘Benestar, Formació, Territori’, organitzat pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i l'àrea de Benestar Social i Educació de la Diputació de València. El programa està conformat per un cicle de 14 jornades formatives que es realitzaran en diversos municipis de la província de València mitjançant taules redones dividides en tres blocs temàtics:

El mòdul sobre ‘Economia social i cooperativisme’, coordinat per la professora Pilar Alguacil, ha sigut acollit per les poblacions de Yátova, Xàtiva, Requena i Titaguas. Aquest bloc de jornades conclourà a Villar del Arzobispo. La professora Paz Lloria (Dret Penal) dirigeix el mòdul sobre ‘Ciberassetjament’, que es realitzarà a Quart de Poblet (14 d'octubre), Gandia (18 d'octubre), Ontinyent (25 d'octubre), Sueca (28 d'octubre), Algemesí (4 de novembre) i Llíria (8 de novembre). Finalment, la taula redona sobre ‘Immigració’, que coordinen els professors de la Universitat Belén Cardona i Javier de Lucas, ha tingut lloc a Mislata i se celebrarà a Burjassot (data per determinar) i a Faura (4 d'octubre).