Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

II Premi de TFG, TFM i Tesi doctoral de l'eix de persones dels Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • 19 de gener de 2022
[Photo by Jason Dent on Unsplash]
[Photo by Jason Dent on Unsplash]

Ja tenim la resolució de la segona edició dels premis de Treball Final de Grau, Treball Final de Màster i Tesis Doctorals de l'eix de persones dels ODS impulsats per la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible UV.

Els premis han recaigut en:

Categoria A. Treball de Final de Grau (TFG)

  • Modalitat Ciències, Ciències de la Salut i Enginyeria, dotat amb un diploma i un premi de 400 €, s'atorga a Pablo Soriano González, per “Estimació de la contaminació atmosfèrica durant el confinament per la COVID-19 a partir de mesures de superfície i dades de satèl·lit”.
  • Modalitat Ciències Socials i Jurídiques, dotat amb un diploma i amb un premi de 400€, s'atorga a Clara Torres Maña, per “Transversality and Sustainable Development Goals in Primary English”.
  • Modalitat Arts i Humanitats, dotat amb un diploma i amb un premi de 400 €, ha quedat desert. 

Categoria B. Treball de Final de Màster (TFM)

  • Modalitat Ciències, Ciències de la Salut i Enginyeria, dotat amb un diploma i un premi de 400 €, s'atorga a Jose Luis Sánchez Jiménez, per “Ús de mitjanes de compressió en dones amb lipedema: efectes en la temperatura superficial”.
  • Modalitat Ciències Socials i Jurídiques, dotat amb un diploma i amb un premi de 400€, s'atorga a Isabel Soler Marchante, per “Treballant per la mateixa utopia elaboració d'un pla d'acolliment per a sellent inspirat en el «model riace»”.
  • Modalitat Arts i Humanitats, dotat amb un diploma i amb un premi de 400 €, ha quedat desert.

Categoria C. Tesi Doctoral

  • Dotat amb un diploma i amb un premi de 600€ s'atorga a Alba González Timoneda, per “Vivències en relació amb la Mutilació Genital Femenina i capacitació per al seu abordatge des dels diferents actors institucionals implicats a València.” [Accés a la tesi completa a RODERIC UV, PDF]

Més informació

[Photo by Jason Dent on Unsplash]