Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

Àgora de Las Naves en la UV

  • 27 d’abril de 2023
Campus de Tarongers

De cara a amplificar la difusió de la transferència i la innovació que realitza la nostra universitat en matèria de sostenibilitat, des de l'equip d'UV Sostenibilitat s'està realitzant una iniciativa per a avançar cap a la neutralitat climàtica.

En aquest moment, el projecte de col·laboració amb Las Naves té com a objectiu posar la innovació, el coneixement i la cultura científica al servei de la ciutat de València i acostar la Missió Climàtica a la ciutadania. Per a això, es té previst instal·lar una Àgora sobre coneixement i innovació al Campus de Tarongers. Aqueix Àgora, consisteix en un contenidor que una dissenyadora ha transformat en un espai expositiu que reforça la Missió Climàtica de la ciutat de València, Missions 2030.

En aqueix espai es comptarà amb un panell on recollir la contribució de la investigació de la Universitat de València a la Missió Climàtica. De tal forma, si consideres que la teua investigació està alineada amb aquesta temàtica, pots escriure a sostenibilitat@uv.es adjuntant un resum i un enllaç a un espai web on es reculla l'aportació de la vostra investigació en aquesta matèria, incloent si teniu projectes en marxa o ja finalitzats, demostradors urbans, experiments expositius que siguen divulgatius i visuals.

Paral·lelament, una vegada instal·lada l'Àgora, es programarà un esdeveniment perquè pugueu compartir la vostra investigació amb la resta de la comunitat universitària. L'espai estarà obert durant 6 mesos i hi haurà una persona encarregada de dinamitzar la nostra programació per a donar a conéixer el compromís i els avanços de la transferència de coneixement de la nostra universitat davant la Missió climàtica.

Si estàs interessat o interessada contacta amb sostenibilitat@uv.es!