Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

Grup d'investigació Projecte TALIS

  • 1 de setembre de 2021
imatge de logo del projecte talis

Projecte d'innovació - Creació de materials didàctics amb el Grup d'investigació projecte TALIS.

El projecte educatiu TALIS té com a objectiu recollir material didàctic plurilingüe i pluricultural creat per investigadors i investigadores del Grup d'Investigació TALIS de la Universitat de València.

Aquests materials han sigut elaborats en aliança amb altres entitats, ben institucionals com la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible (eix de persones) i la Càtedra UNESCO de la Universitat de València, o bé del tercer sector com la Fundació VEUS per a la Consciència i el Desenvolupament i Fundació Projecte Viure.

El Grup d'investigació TALIS ha anat realitzant tallers d'escriptura creativa i il·lustració per a la creació, recollida i/o adaptació de contes tradicionals per tot el món en format bilingüe paral·lel.

La publicació en línia dels materials obtinguts, és a dir, els contes esmentats, l'enregistrament dels seus àudio-contes, activitats dissenyades per a l'ensenyament de llengües a través de la literatura intercultural creada pel projecte, vídeos i altres recursos que impacten en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) ha donat peu a l'existència d'aquest banc de recursos didàctics. Amb aquest material, volem promoure una transferència i intercanvi cultural entre els pobles (la societat en general) que contribuïsca a treballar la intel·ligència cultural i l'aprenentatge significatiu. Per tant, aquest projecte és una proposta que promou l'accés al coneixement de tots els valors ètics i al significat social dels costums de cada comunitat, mitjançant les llengües i la literatura.