Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

I Premi de TFG, TFM i Tesi doctoral de l'eix de persones dels Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • 15 de febrer de 2021
I Premi de TFG, TFM i Tesi doctoral de l'eix de persones dels Objectius de Desenvolupament Sostenible
I Premi de TFG, TFM i Tesi doctoral de l'eix de persones dels Objectius de Desenvolupament Sostenible

Entregats premis en el Palau Cerveró de la mà del Vicerector d'Internacionalització i Cooperació, la Directora de la Càtedra UNESCO i la Directora de la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible.

El divendres 18 de desembre de 2020, amb totes les mesures sanitàries presents, va tindre lloc l'acte de lliurament dels I Premis de Treball de Fi de Grau (TFG), Treball de Fi de Màster (TFM) i Tesi doctoral convocats per la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible de la Universitat de València relacionats amb l'eix de persones dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

El lliurament de premis es va realitzar en el Palau Cerveró, seu del Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació, i va comptar amb la presència de Carles Padilla Carmona, Vicerector d'Internacionalització i Cooperació, de Carmen Lloret, Delegada de la Rectora per a Cooperació i Directora de la Càtedra UNESCO de la UV i de María Alcantud-Díaz, Directora de la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible de la UV.

“La generació de les magnífiques idees que es descriuen en els vostres treballs farà que es forgen canvis que conduiran a un planeta més sostenible, en l'ampli sentit de la paraula, és a dir, en l'àmbit de l'economia, el social, el mediambiental i, m'agrada afegir, també el cultural.”

Els premis han recaigut en:

Categoria A. Treball de Final de Grau (TFG)

Modalitat Ciències, Ciències de la Salut i Enginyeria, dotat amb un diploma i un premi de 400 €, s'atorga a Cristina Sevilla Blanco per “Arte y Gastronomía en la promoción de la Alimentación Saludable mediante la metodología Aprendizaje Servicio”.

Modalitat Ciències Socials, dotat amb un diploma i amb un premi de 400 €, s'atorga a José Luis Sánchez Jiménez per “Medición de la temperatura de la piel en personas con lesión medular durante o después del ejercicio físico: revisión sistemática”.

Modalitat Ciències Jurídiques i Humanitats, dotat amb un diploma i amb un premi de 400 €, s'atorga a María Heras Verdú per “Derechos sociales y garantías: el derecho a la vivienda”.

Categoria B. Treball de Final de Màster (TFM)

Modalitat Ciències, Ciències de la Salut i Enginyeria, dotat amb un diploma i un premi de 400 €, s'atorga a Diana Andrés Bautista per “Reducir mortalidad prematura por enfermedades neurológicas, mejorar calidad vida enfermedades como Parkinson, adicciones, depresiones.”

Modalitat Ciències Socials, dotat amb un diploma i amb un premi de 400 €, s'atorga a Gabriela Roxana Panu per “Índice de Participación Equitativa de Género-IPEG. Análisis comparado sobre la feminización de la pobreza de las mujeres y la educación en Colombia según los Organismos Internacionales”.

Modalitat Ciències Jurídiques i Humanitats, dotat amb un diploma i amb un premi de 400 €, s'atorga a Diana Sofía Castellanos per “Agencia cívica de las mujeres a través del movimiento feminista y sus reivindicaciones frente a la violencia sexual de género. Influencia en las políticas públicas en España y Colombia”.

Categoria C. Tesi Doctoral

Dotat amb un diploma i amb un premi de 600 € s'atorga a Carmen Sáez Lleó per “Lactancia maternal exclusiva en Castellón: repercusión maternoinfantil”.