Inscriu-te a aquesta jornada que tindrà lloc dijous 19 d'octubre de 2023 a l'edifici d'ADEIT (Plaça Virgen de la Paz, València).
Participa en aquest diàleg sobre la transició́ del campus cap a una alimentació́ sostenible i arrelada al territori que tindrà lloc el pròxim 19 d'octubre de 2023 a la Universitat de València.
La jornada s'adreça a tota la comunitat universitària i altres actors vinculats a la universitat en matèria d'alimentació i defensa del territori. Els objectius són:
- Contribuir a canviar el model d'alimentació als campus.
- Connectar la docència i la investigació amb el territori en matèria d'alimentació.
- Intercanviar bones pràctiques en docència, transferència i gestió entre campus universitaris.
La Jornada s'organitza gràcies a la col·laboració entre el Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable de la Universitat de València i l'organització CERAI en el marc del projecte: Objectiu Campus Sostenible, amb la participació de Càtedra de l'Horta de València i la Càtedra ODS i el suport de la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de València.
Comptarà amb debats, tallers, presentacions de pòsters i una exposició fotogràfica sobre el mercats agroecològics de la Universitat de València.
- Formulari d'inscripció gratuït
- Si tens cap dubte contacta amb: marina.morales@cerai.org
Programa de la jornada
Diàleg sobre transició́ del campus cap a una alimentació́ sostenible i arrelada al territori 2023
9:30 - 10:30 Obertura institucional
10:30 - 12:00 Taller participatiu sobre docència i investigació relacionat amb l'Alimentació i el Territori
12:00 - 12:30 Pausa café
12:30 - 14:00 Taller participatiu sobre compra pública alimentària i gestió universitària
15:30 - 16:00 Visita exposició "Del camp al campus" i panells dels participants
16:00 - 17:45 Taula de debat en el marc dels III Diàlegs per la Responsabilitat Social en la UV
17:45 - 18:00 Tancament institucional