Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

Ja pots consultar les investigacions sobre l'ODS4, Educació de qualitat

  • 20 de maig de 2022
Imatge de recurs

La pàgina web Springer Nature reuneix les investigacions publicades per experts en matèria d'Educació relacionada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Si no s'avança en l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible 4, Educació de qualitat, és probable que el món no avance molt en cap dels altres objectius. Els investigadors i investigadores en matèria d'educació saben que l'educació de qualitat és fonamental per al desenvolupament humà, social i científic.

Cadascun dels altres 16 ODS ha de secundar-se en els fonaments de l'educació, perquè tota la investigació, el progrés i el desenvolupament han de partir de l'educació. Sense educació, ens falten enginyers, físics i químics per a desenvolupar energies sostenibles; ens falten biòlegs marins per a explorar el món sota l'aigua; ens falten economistes per a abordar la pobresa o desenvolupar vies de treball decent; etc.

Els educadors i educadores i personal expert en matèria d'educació han publicat en els últims anys una gran quantitat d'investigacions relacionades amb els ODS, destinades a abordar aquestes qüestions urgents. I per a maximitzar el seu impacte, han optat per publicar-los en Springer Nature. En aquesta pàgina trobarà una selecció d’eixes investigacions, publicades en els segells editorials Palgrave, Springer, Nature i BMC.

Consulta la web de Springer Nature