Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

Ja tenim a les persones premiades de la IV edició dels premis TFG, TFM i tesi doctoral de l'eix de persones dels ODS

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 21 de setembre de 2023
Imatge d'un trofeu

El passat 19 de setembre de 2023 es va publicar la resolució de concessió dels IV Premis de Treball Final de Grau, Treball Final de Màster i Tesi Doctoral de l'eix de persones dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Els treballs premiats han sigut els següents:

Categoria A. Treball de Final de Grau (TFG)

  • Modalitat Ciències, Ciències de la Salut, Arquitectura i Enginyeria, dotat amb un diploma i un premi de 400€: Alejandra Martínez Herrera, per “La sexualitat en la dona amb càncer ginecològic: revisió sistematitzada”.
  • Modalitat Socials i Jurídiques, dotat amb un diploma i amb un premi de 400€: Eva *Gallen Granell, per “Recomptes de persones sense llar: revisió sistemàtica i anàlisi d'un cas pràctic, el cens de la ciutat de València 2021”. 
  • Modalitat Arts i Humanitats, dotat amb un diploma i amb un premi de 400€: Nuria Medina Càceres, per “Més enllà del sostre de cristall: dones en la gestió i direcció de la comunicació corporativa a Espanya”

 

Categoria B. Treball de Final de Màster (TFM) 

  • Modalitat Ciències, Ciències de la Salut, Arquitectura i Enginyeria. Candidatura deserta. 
  • Modalitat Ciències Socials i Jurídiques, dotat amb un diploma i amb un premi de 400€: Cristina Vallejo Abad, per “Infància, gènere i cooperació: teles per al kambi, un projecte de desenvolupament per a les xiquetes a Moçambic.” 
  • Modalitat Arts i Humanitats. Candidatura deserta.

 

Categoria C. Tesi Doctoral
Dotat amb un diploma i amb un premi de 600€: Ana Alcaraz Lamana, per “La contribució de les universitats a la sostenibilitat. Aproximació a un model de Responsabilitat Social Universitària transformador i alineat amb l'Agenda 2030 de Nacions Unides”.

Pròximament, es comunicaran les dates dels possibles actes protocol·laris de lliurament dels IV Premis de Treball Final de Grau, Treball Final de Màster i Tesis Doctorals de l'eix de persones dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.