Participa en aquest diàleg sobre la transició́ del campus cap a una alimentació́ sostenible i arrelada al territori que tindrà lloc el pròxim 19 d'octubre de 2023 a la Universitat de València.
La jornada s'adreça a tota la comunitat universitària i altres actors vinculats a la universitat en matèria d'alimentació i defensa del territori. Els objectius són:
- Contribuir a canviar el model d'alimentació als campus.
- Connectar la docència i la investigació amb el territori en matèria d'alimentació.
- Intercanviar bones pràctiques en docència, transferència i gestió entre campus universitaris.
La Jornada s'organitza gràcies a la col·laboració entre el Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable de la Universitat de València i l'organització CERAI en el marc del projecte: Objectiu Campus Sostenible, amb la participació de Càtedra de l'Horta de València i la Càtedra ODS i el suport de la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de València.
Comptarà amb debats, tallers, presentacions de pòsters i una exposició fotogràfica sobre el mercats agroecològics de la Universitat de València.
Inscriu-te: https://forms.gle/vzKwnPEmKqoTwwtK9
Si tens algun dubte contacta amb: marina.morales@cerai.org