Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

Nomenats els participants de l'Escola Ambaixadora del Parlament Europeu en la Secció Secundària Alpuente

  • 23 de novembre de 2020
Escola rural

El 16 de novembre, aprofitant la celebració del Dia Universal de l'Orgull Rural, es va presentar a la promoció d'alumnes/as participants del projecte en aquest especial curs 20-21.

Des de la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible volem agrair l'esforç de la Secció Secundària Alpuente per a donar-li continuïtat durant aquest curs al programa d'Escola Ambaixadora del Parlament Europeu malgrat la situació sanitària que estem vivint, més tenint en compte que els viatges no seran possibles i que les activitats seran limitades.

Encara així, els/les participants en el programa estan molt implicats i van aprofitar que el seu nomenament coincidia amb la celebració del Dia Universal de l'Orgull Rural per a llegir el seu manifest, alhora que van fer d'amfitrions dels professorat i companys/as en el taller sobre herbes aromàtiques i medicinals de la zona.

Des de la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible vam voler posar el nostre granet d'arena fent-los arribar a l'alumnat ambaixador lanyard i polseres amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible.