Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

Visita l'exposició "Què puc fer jo?" en la Facultat d'Economia

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 4 de desembre de 2023
Cartell de l'Exposició

El Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable, la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible ofereix en l'hall de la Facultat d'Economia l'exposició "Què puc fer jo? Com contribuir com a membre de la UV a un model de vida més sostenible" amb il·lustracions de Núria

Tamarit.

A través de diversos panells, la comunitat universitària podrà informar-se sobre com mobilitzar-se, consumir, formar-se, investigar, cuidar i cuidar-se des de models de vida i de consum diferents que transiten cap a una societat més sostenible i justa. Existeixen una multiplicitat d'espais, xarxes, programes, convocatòries i fonts d'informació a la teua disposició, veuen i descobreix-ho!

I què puc fer jo? Com contribuir com a membre de la UV a un model de vida més sostenible?

Vivim en un moment de profunda crisi ecosocial, causada per un model de creixement injust i insostenible. El canvi climàtic, les desigualtats i la violència són algunes de les seues conseqüències més visibles.

Necessitem transitar cap a models de vida, de societat i de consum diferents. Només així podrem complir amb els compromisos de l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Com a estudiant, treballador/a o visitant de la Universitat de València (UV) pots contribuir a este canvi. Per això, la Universitat et convida a mobilitzar-te; a consumir d’altra manera; a formar-te i investigar sobre sostenibilitat; i a cuidar i cuidar-te. Per fer-ho, tens al teu abast espais, xarxes, programes, convocatòries, fonts d’informació i molts més recursos. El Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable i la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible et conviden a conéixer-los.

Pots contribuir a crear una societat més sostenible i justa des de la nostra Universitat de València!

Mobilitza’t per transformar

Els problemes que tenim són col·lectius, i les solucions també han de ser-ho. Organitza’t per a reivindicar canvis i construir alternatives des de la Universitat!

Consumeix (d’altra manera)

Cada decisió de compra (o no comprar) és una oportunitat per impulsar un model més just i sostenible. No dones suport a empreses irresponsables i que vulneren els drets humans i considera criteris socials i ambientals quan consumisques!

Crea coneixement per a la sostenibilitat

El coneixement és fonamental per transformar les relacions desiguals de poder i el model insostenible en el qual vivim. Crea i comparteix coneixement transformador per fomentar un model més just i sostenible!

Cuida i Cuida(‘t)

Som éssers interdependents i eco-dependents: cuidar de nosaltres, cuidar dels demés i cuidar de l’entorn són aspectes fonamentals i profundament relacionats. Abandona la competència i posa en el centre la cooperació i la cura! 

dibuix representatiu de Cuidar-se