Logo UVCàtedra Institucional per a la Cultura de la Mediació Logo del portal

L'Eliana acull una conferència sobre consum i mediació a càrrec de Sonia Rodríguez, membre de la Càtedra sobre la Cultura de la mediació de la UV.

  • 26 d’octubre de 2023
Sonia Rodríguez-Llamas en la conferencia

El passat 24 d'octubre va tindre lloc en la seu de l'Escola de Persones Adultes de l'Eliana la trobada ‘Problemes de consum i la seua solució amb la mediació’ que va suscitar enorme interés entre les persones assistents a l'esdeveniment.

La ponència s'emmarca dins del programa de Unisocietat que inclou activitats de formació orientades a persones de 30 anys o més amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura. Es tracta d'una iniciativa que sorgeix del ferm compromís dels Ajuntaments per la formació al llarg de la vida amb el suport de la Universitat de València.

La conferenciant, Sonia Rodríguez-Llamas, és Doctora en Dret i professora titular de dret civil en la UV. La mediació és una de les seues principals línies de treball i ha dirigit i participat en diversos projectes de recerca i desenvolupament, tant nacionals com europeus, relacionats amb la mediació com a via alternativa de solució de conflictes i promoció de la cultura de la pau.

Entre les seues publicacions sobre aquest tema destaquen dos llibres sobre mediació familiar i mediació en l'àmbit judicial i extrajudicial, i més de 30 articles científics i capítols sobre diferents aspectes de la mediació en diferents contextos (familiar, educatiu, convivència ciutadana, consum, etc.).

És professora del Màster en Dret de Consum i del Màster en mediació familiar de la UV. Des de la seua fundació, és membre de la Càtedra sobre la Cultura de la mediació de la Universitat de València i col·labora regularment amb Unisocietat divulgant la cultura de la pau i de solució pacífica de conflictes.

Consulta el cartell de la conferència