Logo UVCàtedra Institucional per a la Cultura de la Mediació Logo del portal

La Càtedra per a la Cultura de la Mediació UV-GVA realitza a L'Eliana la trobada ‘Jutges de Pau per la Mediació’

  • 26 d’abril de 2022

L'objectiu de la jornada era formar tant als jutges de pau titulats, com als jutges de pau suplents i secretaris judicials i mostrar les claus de la mediació que es recullen en la llei de la Comunitat Valenciana.

L'Eliana va acollir, el passat 8 d'abril de 2022, en el Centre Sociocultural la trobada Jutges de Pau per la Mediació, organitzada per la Càtedra per a la Cultura de la Mediació de la Universitat de València i la Generalitat Valenciana.

Trobada ‘Jutges de Pau per la Mediació’

L'acte, al qual van assistir jutges de pau de la província de València, va ser inaugurat per l'alcalde de L'Eliana, Salva Torrent; la directora General de Modernització i Relacions amb l'Administració de Justícia, Àngels Bixquert; i la directora de la Càtedra, la Prof. Dr. Silvia Barona Vilar.

La jornada va comptar amb la presència de la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, i del director General de Reformes Democràtiques i Accés a la Justícia, José García.

Trobada ‘Jutges de Pau per la Mediació’

També van participar en la trobada els doctors Juan Luis Gómez Colomer i Andrea Planchadell. L'activitat es va desenvolupar amb un nombrós grup de Jutges i Jutgesses de Pau, els qui van debatre sobre la transformació de les Oficines de Justícia en el municipi i la seua conversió en mediadors.

Trobada ‘Jutges de Pau per la Mediació’