Logo de la Universdad de Valencia Logo Cátedra de Economía del bien común Logo del portal

Webinar Economia del Bé Comú i Corona Crisi

  • 11 septiembre de 2020
Image de la noticia

Diagnòstic i propostes de solució a l'impacte de la corona crisi sobre els sectors econòmics valencians

Des de la Càtedra d'Economia del Bé Comú de la Universitat de València volem encetar un debat amb els diferents agents econòmics i socials per a analitzar quines mesures s'haurien de prendre per a reconduir la situació i iniciar la transformació del model productiu valencià. Aquesta anàlisi la volem fer des de diferents sectors ecònomics i col·lectius afectats i sempre des d'una perspectiva basada en el bé comú i l'interès general.

El tercer i últim seminari virtual mitjançant videoconferència tindrà lloc l' 1 d' octubre, a les 18:30h, baix el títol "Emprendre des de la co-creació de valor i el bé comú",  i serà impartit per Pablo Rojo Ceinos, Director de Comunicació, Formació i Projectes de CEEI Valencia; Marta Chillarón Escrivá, Directora Centre Innovació Las Naves; i Fidel García Meseguer, Cap del Servei de Desenvolupament Local de DIVALTERRA.

A continuació, tindrà lloc la presentació de llibre "Emprendimiento Sostenible. Emprendiendo desde la cocreación de valor y el bien común", editat per l'equip de recerca de la Càtedra amb Ediciones Pirámide. Autors: Joan Ramon Sanchis, Director de la Càtedra EBC de la Universitat de València; Vanessa Campos i Climent, Professora de la Universitat de València; i Ana Ejarque, Investigadora de la Càtedra EBC de la Universitat de València.

Aquest Webinar serà presentat per José Vicente Soler Gironés, Director General d'Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana, i Teresa García Muñoz, Directora General d'Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana.

Per formalitzar la inscripció (gratuïta), cal omplir el següent formulari