Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de privacitat i transformació digital Microsoft-UV Logo del portal

La Càtedra de Bretxa Digital de Gènere col·labora amb les Jornades ComMujeres

Cartell de les Jornades

Data: 26 de novembre de 2020 de 11:30 a 14:00. Dijous.

 

Lloc de realització: Online

 
Descripció:

El pròxim 26 de novembre a les 11.30 tindran lloc les Jornades ComMujeres. Reptes i oportunitats de la dona en l'entorn digital. Trencant bretxes.

La Càtedra de Bretxa Digital de Gènere i la Unitat de Igualtat col·laboren en aquestes jornades amb el projecte “ComMujeres. Comunicació Digital i Gènere”, pertanyent a la Càtedra d'Estudis de Gènere de la Universitat de Valladolid.

Aquests actes s'emmarquen dins de les activitats organitzades per la Universitat de València amb motiu del #25N Dia Mundial contra la Violència de Gènere.

En les conferències es parlarà sobre la situació de la dona en el sector TIC i les possibilitats de futur. D'emprenedoria tecnològica i social i de com aquests elements poden ser de gran ajuda per a donar unes possibilitats d'ocupació a la dona i reduir així el risc de patir violència de gènere.

Cal ressaltar que les jornades s'han programat dins de les assignatures d'Enginyeria, Societat i Universitat del Grau en Enginyeria Informàtica, Grau en Enginyeria Multimèdia, Grau en Enginyeria Telemàtica i el Grau en Enginyeria Electrònica Industrial de la Escola Tècnica Superior d’Enginyeria. En la resta de graus no ha sigut possible per incompatibilitat horària, però s’ha recomanat a l'alumnat el seu seguiment una vegada es publiquen els vídeos en el canal de YouTube de la càtedra: https://go.uv.es/gencatic/youtube

 
Organitza:

Càtedra de Bretxa Digital de Gènere.

https://www.uv.es/gencatic

 

Contacta: uvcatedres@uv.es

 
Més informació: