Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de privacitat i transformació digital Microsoft-UV Logo del portal

Taller 'The Design Sprint'

Data: 3 de de desembre de 2019 de 12:00 a 17:00. Dimarts.

 

Lloc de realització: ETSE

 
Descripció:

La Càtedra CAPGEMINI–UV a la Innovació en el Desenvolupament de Programari de la Universitat de València organitza un taller dedicat al procés de Design Sprint, que se celebrarà entre les 12 h i les 17 h del pròxim dimarts 3 de desembre en l'aula 2.4 de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV).

El taller serà impartit per professionals de l'estudi Idean, part de Capgemini Invent, i abordarà els punts claus del procés de Design Sprint, fent servir la metodologia desenvolupada per Google Ventures per a respondre a les preguntes crítiques del negoci a través del disseny, la creació de prototips i la prova d'idees amb clients.

L'aplicació Design Sprint permet donar un gran impuls als projectes, podent avançar ràpidament en la seua engegada, veure les interaccions del producte acabat i les reaccions dels clients abans de comprometre's en temps i diners a un desenvolupament costós.

 
Organitza:

Càtedra CAPGEMINI-UV.

 

Contacta: capgeminiuv@uv.es

 
Més informació:
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies