Universitat de ValènciaCàtedra SEOFER de Seguretat Vial i Mobilitat Intel·ligent Logo del portal

Concurs de fotografia de senyalització vial: Captura els senyals que generen solucions i problemes i demostra el teu talent

  • 8 de juny de 2023
poster

Atenció a tots els amants de la fotografia i la seguretat viària! Aviat la Càtedra SEOFER de Seguretat Viària i Mobilitat Intel·ligent anunciarà la Primera Edició del Concurs de Fotografia de Senyalització Viària: "Senyals que generen solucions i problemes". Si la fotografia i la seguretat viària són les dues passions, aquesta és l'oportunitat perfecta per combinar-les i destacar el teu talent.

En aquest concurs, estem buscant fotografies impactants que capturin situacions relacionades amb la senyalització vial que generin problemes de seguretat, així com solucions efectives per abordar aquests desafiaments. La teva fotografia no només serà reconeguda per la seva qualitat artística, sinó que també contribuirà a resoldre els problemes presents a la senyalització vial en entorns urbans i interurbans.

La importància de la senyalització vial en la seguretat de les persones és innegable. A través d´aquest concurs, busquem fomentar la consciència i la comprensió sobre aquest tema crucial. La teva participació i les teves fotografies ajudaran a crear un entorn vial més segur per a tothom.

A més, volem premiar el teu talent i esforç. S'atorgarà un premi únic de 300 euros al guanyador del concurs, juntament amb dues mencions especials per destacar feines excepcionals.

No deixeu passar aquesta oportunitat de mostrar el vostre talent i contribuir a la seguretat viària a través de la fotografia. Assegureu-vos de seguir les nostres xarxes socials i visitar la nostra pàgina web per estar al corrent de les dates i els requisits d'aquesta emocionant convocatòria. Prepara la teva càmera, captura imatges impactants i sigues part del canvi en la senyalització vial. T'esperem amb entusiasme!