Universitat de ValènciaCàtedra SEOFER de Seguretat Vial i Mobilitat Intel·ligent Logo del portal

Convocatòria Primera Edició del Concurs de Fotografia de Senyalització Vial

  • 14 de juliol de 2023
poster

Obert el termini de presentació de la Primera Edició del Concurs de Fotografia de Senyalització Vial: "Senyals que generen solucions i problemes" patrocinat per la Càtedra SEOFER de Seguretat Viària i Mobilitat Intel·ligent

Aquesta és la teva oportunitat de capturar fotografies impactants que reflecteixin situacions relacionades amb la senyalització vial que generin problemes de seguretat, així com solucions efectives.

La importància de la senyalització vial en la seguretat de les persones és innegable. A través d´aquest concurs busquem fomentar la consciència i la comprensió sobre la importància d´una senyalització vial efectiva i adequada. La teva participació i les teves fotografies ajudaran a crear un entorn vial més segur per a tothom.

Per reconèixer el talent i l'esforç dels candidats, s'atorgarà un premi únic de 300 euros al guanyador del concurs, juntament amb dues mencions especials als finalistes que destacaran treballs excepcionals en aquesta temàtica.

No deixeu passar aquesta oportunitat de combinar la vostra passió per la fotografia amb l'objectiu de millorar la seguretat viària.

El termini de presentació de sol·licituds es tancarà el 30 de setembre, així que assegureu-vos d'enviar les vostres fotografies abans d'aquesta data límit.

Per obtenir més informació sobre els requisits de participació i com enviar les teves fotografies fes clic en aquest link.

Esperem amb entusiasme veure les teves increïbles captures!