Universitat de ValènciaCàtedra SEOFER de Seguretat Vial i Mobilitat Intel·ligent Logo del portal

Convocatòria Segona Edició Premi Càtedra SEOFER

  • 4 de juliol de 2023
poster

S'obre la Segona Edició del Premi Càtedra SEOFER de la Universitat de València al millor treball fi de grau, treball fi de màster o tesi doctoral relacionat amb el transport, la mobilitat o la seguretat viària.

Dissenyat per reconèixer i fomentar la divulgació en matèria de Seguretat Viària, Transport, Mobilitat Intel·ligent i Senyalització Viària, aquest premi s'enfoca a promoure la recerca i el desenvolupament d'idees innovadores que contribueixin a millorar la qualitat de vida a les nostres carreteres i ciutats.

El premi està obert a tots els estudiants universitaris i doctorands de qualsevol universitat a Espanya que hagin presentat i aprovat el seu Treball fi de grau (TFG), Treball fi de màster (TFM) o tesi doctoral durant els cursos acadèmics 2021-2022 o 2022. 2023, i que estiguin relacionats amb alguna de les temàtiques següents:

  1. La millora de l'exercici del factor humà (percepció, atenció, aprenentatge i actituds) en la seguretat viària.
  2. La reducció en darrera instància de l'accidentabilitat i l'increment de la seguretat viària.
  3. La millora de la mobilitat i seguretat viària als Usuaris Vulnerables.
  4. Un avenç en leficiència del trànsit i la reducció de la congestió.
  5. El foment de la digitalització al transport.
  6. El desenvolupament de la connectivitat (Infraestructura – Vehicle).
  7. La reducció d'emissions al transport.

El guanyador d'aquest premi rebrà una dotació econòmica de 2000€ com a reconeixement a la seva excel·lent contribució al camp. A més, també es podran atorgar Accèssits o Mencions Especials a la Tesi Doctoral, sense una dotació econòmica associada necessàriament.

El termini de presentació de sol·licituds es mantindrà obert fins el 30 de setembre de 2023. No perdis temps i envia la teva feina a través del següent enllaç.

Consulteu les bases de la convocatòria aquí.