Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Transformació del Model Econòmic. Economia Circular en el Sector de l'Aigua Logo del portal

Nou portal corporatiu per a la Càtedra de Transformació del Model Econòmic

  • 14 de desembre de 2020
nou web de la càtedra

La Càtedra de Transformació del Model Econòmic-Economia Circular en el Sector de l'Aigua ha migrat els seus continguts web a un portal corporatiu de la Universitat de València (UV).

Fins ara la Càtedra difonia la seua activitat a través d'una web externa des de la que s'han importat la totalitat dels continguts al nou portal de la UV.

Aquest nou web, a més de la integració al disseny corporatiu, proporciona noves funcionalitats pròpies del gestor web de la Universitat, entre altres la compartició de continguts d'interès comú amb altres portals corporatius. 
La Càtedra de Transformació del Model Econòmic UV, amb el recolzament de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, manté una intensa activitat conformada per accions de formació, treballs d'investigació, publicacions, congressos, o jornades, entre altres. A més, forma part, amb la resta d'universitats públiques valencianes, d'una Xarxa de Càtedres de Transformació del Model Econònic, el que suposa més activitats conjuntes que també estan recollides en el portal web conjunt de la xarxa. 
La Càtedra té per objecte l’estudi, les propostes, el foment del coneixement i la difusió de temàtiques relacionades amb la perspectiva circular de l’Economia i els recursos hídrics, en el marc de la transformació de l’actual model econòmic de la Comunitat Valenciana cap a un altre basat en la innovació, el coneixement, i la sostenibilitat des d’un punt de vista mediambiental, productiu i social.