Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Transformació del Model Econòmic. Economia Circular en el Sector de l'Aigua Logo del portal

Francesc Hernández protagonitza la campanya de la EMSHI pel Dia Internacional contra el Canvi Climàtic

  • 29 d’octubre de 2022
 

El director de la Càtedra de Transformació del Model Econòmic: Economia Circular en el Sector de l'Aigua de la Generalitat Valenciana i la Universitat de València, Francesc Hernández, ha format part de la campanya de conscienciació contra el canvi climàtic que porta per lema ‘Actua’ i que ha desenvolupat l'Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics (EMSHI) amb motiu del dia internacional celebrat el 21 d'octubre. 

L'expert ha explicat que el principal problema del canvi climàtic és l'actual model d'usar i tirar i ha dit que, encara que el canvi climàtic és un repte, tots tenim les eines per a poder afrontar-lo. 
Així mateix, el catedràtic ha manifestat que el canvi climàtic “ens fa percebre que l'aigua és un recurs limitat, molt més del que podíem esperar” i, per això, ha advocat per la reutilització de l'aigua perquè “el model d'usar i tirar genera problemes”.

Hernández també ha defensat que “la formació en els col·legis és fonamental perquè a les noves generacions no calga convéncer-les i vinguen ja convençudes.” 

El vídeo de la campanya està disponible al canal de Youtube d'EMSHI.