Accedir a la pàgina principal de la UniversitatImagen decorativa
VIII Concurs de disseny de pàgines web per a estudiants   
d'ensenyament secundari de la Comunitat Valenciana  

 NOVETATS
  • En 2015 no es celebrarà el concurs.

Edició 2014

L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) convoca estudiants i professors d'informàtica dels centres d'ensenyament secundari de la Comunitat Valenciana al 8è concurs de disseny de pàgines web (ConWeb 2014).

Tema del Concurs

L’objectiu del concurs és motivar als estudiants a participar en la creació i permanent millora de les eines web dels seus centres. Per aquest motiu, els treballs presentats s'haurien de centrar en el disseny i elaboració de:


portal web que permeta donar suport electrònic a activitats d'interès per als diferents membres de la comunitat educativa d'un centre d'ensenyament secundari

La finalitat última d'aquest portal es deixa oberta al criteri dels propis participants. Possibles exemples de treballs admissibles poden incloure portals web sobre algun(s) d'aquests temes:

  • Informació sobre el Centre.
  • Associacions d'estudiants o mares i pares.
  • Assignatura o conjunt d'assignatures.
  • Continguts educatius dirigits a estudiants amb necessitats especials.
  • Revista electrònica.
  • Qualsevol altra proposta que facilite l'accés a la informació o recursos del centre, que millore la comunicació dins del mateix, que permeta desenvolupar activitats de formació als estudiants, etc.

Categories

El concurs inclou dues categories diferents, "Desenvolupament de pàgines web" i "Gestió de continguts - Joomla".

La categoria "Desenvolupament de pàgines web" està pensada per a fomentar el coneixement dels elements bàsics de les pàgines web, com el llenguatge de marcat XHTML, les fulles d'estil (CSS) i la resta de tecnologies de presentació del costat del client, com applets java, javascript o flash.

En canvi, la categoria "Gestió de continguts - Joomla" està pensada per a fomentar la utilització i adaptació de gestors de contingut. Per a homogeneïtzar els treballs s'ha optat per utilitzar el gestor Joomla, a l'ésser dels més utilitzats en l'ensenyament previ a la universitat.

Dates importants:

  • Inscripció: fins el 14 de Febrer de 2014
  • Lliurament dels treballs: fins el 18 d'Abril de 2014

Organizat per:Adreça:
Avd. de la Universitat S/N
46100 Burjassot (València)

web: http://www.uv.es/etse

email: etse@uv.es

Tel: 963543210 / 963543211

Fax: 963543207

Nombre de visites:


[contacte: conweb@uv.es  |  última modificació: 31/10/2014]