Logo de la Universitat de València Logo Grup de Creixement Cristal·lí i Caracterització de Semiconductors (CRECYCSEM) Logo del portal

Celebrant la Innovació: CRECYCSEM organitza trobada científica sobre materials avançats per a noves tecnologies

  • Grup de Creixement Cristal·lí i Caracterització de Semiconductors (CRECYCSEM)
  • 30 de maig de 2017
Cartell

El Grup de creixement cristal·lí i caracterització de semiconductors (CRECYCSEM) de la Universitat de València es prepara per a acollir una transcendental Trobada Científica sobre Materials Avançats per a Noves Tecnologies.

Cartel

La conferència, organitzada per un equip liderat per M. Carmen Martínez, Adelaida Huerta, Vicente Marín, Esther de Prado, Lluís M. Guia, Saïd Agouram, Francisco Estellés i Antonia Atencia, és un testimoni del compromís del grup amb l'avanç en el camp de la ciència dels materials.

Destacats ponents d'institucions reconegudes de tota Espanya compartiran la seua experiència en l'esdeveniment. La llista inclou a Càndid Reig Escrivà (Universitat de València), J. Ramón Ramos Barrado (Universidad de Málaga), Celia Polop Jordá (Universidad Autónoma de Madrid), Adrián Hierro Cano (Universidad Politécnica de Madrid), Juan Jiménez López (Universidad de Valladolid) i Paloma Fernández Sánchez (Universidad Complutense de Madrid).

Un dels aspectes destacats de la conferència serà la celebració del 60 aniversari del Professor Vicente Muñoz Sanjosé, subratllant la importància de l'esdeveniment no solament com una plataforma per a l'intercanvi científic, sinó també com un homenatge a una destacada figura en el camp de la investigació. La trobada tindrà lloc el 30 de maig de 2016 a València.