Logo de la Universitat de València Logo Departament de Botànica i Geologia Logo del portal

Publicació del llibre "Bolets i Líquens de la Devesa de l’Albufera de València" a càrrec de la prof. Violeta Atienza i altres autors

  • 27 de maig de 2019
portada del llibre

En aquesta obra es descriuen i fotografien més de dos-cents tàxons de fongs i líquens, del Parc Natural de l’Albufera, alguns dels quals es troben únicament en aquesta zona protegida en tota la Comunitat Valenciana. L'obra recull, d'una manera senzilla i il·lustrada el coneixement, fins ara dispers, sobre aquest important component de la biodiversitat, contribuint a la valoració i estima per part dels ciutadans del nostre patrimoni natural.

Els autors del llibre, publicat per l'Ajuntament de València, són membres de la Societat Micològica Valenciana, del servei Devesa-Albufera de l'Ajuntament, del CEAM i Violeta Atienza de la Universitat de València.

El llibre ha sigut editat per la Regidoria de Patrimoni i recursos culturals de l'Ajuntament de València i ja està disponible en la llibreria municipal (Plaza de l'Ajuntament) i en nombroses llibreries de la ciutat. ISBN: 978-84-9089-138-4.