Logo de la Universitat de València Logo Departament de Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica i Parasitologia Logo del portal

Exposició dels treballs elaborats per l'alumnat d'Immunologia dins del projecte Immunomaps

  • 28 d’abril de 2023
Hall 1

Els dies 27 i 28 d'abril s'exposen, al hall de la Facultat de Farmàcia, els treballs elaborats per l'alumnat d'Immunologia (2n curs del Grau de Farmàcia) en el marc del Projecte d'Innovació Docent, ImmunoMaps: Aprenentatge col·laboratiu en immunologia mitjançant l'ús de mapes mentals.

Els dies 27 i 28 d'abril s'exposen, al hall de la Facultat de Farmàcia, els treballs elaborats per l'alumnat d'Immunologia (2n curs del Grau de Farmàcia) en el marc del Projecte d'Innovació Docent, ImmunoMaps: Aprenentatge col·laboratiu en immunologia mitjançant l'ús de mapes mentals. Les i els estudiants de l'assignatura han creat un total de 55 mapes mentals, sobre 17 temes diferents, els quals s'han posat a disposició de l'estudiantat dels diferents grups. Amb aquest projecte es pretén fomentar l'estudi-aprenentatge de la immunologia des d'una perspectiva global i de manera col·laborativa entre tot l'alumnat que cursa l'assignatura.

Imatges: