University of Valencia logo Logo del portal

La Càtedra d'Economia del Bé Comú organitza un Seminari sobre Emprenedoria Social a la Facultat d'Economia

  • March 21st, 2018
seminari

La Càtedra d'Economia del Bé Comú organitza aquest proper 10 d'abril un Seminari sobre Emprenedoria Social i Economia del Bé Comú amb el títol "L'Emprenedoria Social des de Col·lab"

Aquest Seminari té com a objectiu introduir la realitat de l'emprenedoria social, amb la presentació de diferents experiències i projectes empresarials d'èxit relacionats amb aquest tipus d'emprenedoria i vinculats amb els valors de l'Economia del Bé Comú.
 
Comptarà amb la participació de Raúl Contreras, que ens parlarà de la "Emprenedoria i Innovació Social: l'Espai Col·lab" i a més, es presentaran 4 projectes dins el marc del Centre d'Innovació Les Naus com són: Tresdeu Mitjana, Prevencan, posa verd tu veí i Economia Circular Agroalimentària.

  • Promagra 
  • Inscripció prèvia gratuïta a catedraebc@uv.es

 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy