University of Valencia logo Logo Valencian School of Innovation LABORA-Universitat de València Logo del portal

Comença el curs en línia: "El Sistema Nacional de Qualificacions Professionals (SNQP)" organitzat per la Càtedra Innova en la modalitat formativa e-aprèn de l'Escola Valenciana d'Innovació LABORA - UV

  • June 15th, 2020
Imatge d'eaprén el programa en linia de l'Escola Valenciana de la Innovació

L’objectiu del curs SNQP és conèixer el sistema de formació professional del estat, els seus instruments i accions necessaris per a comprendre la integració dels dos subsistemes de formació professional, així com el procediment de reconeixement de les qualificacions professionals assolides per l’experiència laboral. 

La iniciativa és possible gràcies a la participació del personal tècnic de LABORA que ha dissenyat el curs i l'impartirà en diferents sessions formatives que es desenvoluparan al llarg de 3 setmanes i tractaran aspectes novedosos de la innovació pública amb una metodologia activa i col·laborativa gràcies a la tecnologia Moodle de la Fundació Universitat Empresa ADEIT de la Universitat de València.

El curs té una durada de 20 hores, i s’han inscrit 60 persones d’entre el personal tècnic de Labora. Tres tutores tècniques de LABORA serán les encarregades de dinamitzar les sessions i guiar els participants pels diferents temes.

Més informació sobre e-aprèn en aquest enllaç.