Universitat de ValènciaFundació General UVArts Escèniques Logo del portal

Romeo y Julieta

2006 ROMEO I JULIETA, de W. Shakespeare, adaptació de Rodolf Sirera i Josep Lluís Sirera (lectura dramatitzada). Direcció de Pep Sanchis. Produït per Biblioteca Valenciana.

Un clàssic que, amb una posada en escena tan especial, va captar l’interès dels alumnes de secundària als quals anava adreçat, organitzat per la Biblioteca Valenciana.

Assaig (Grup de Teatre de la Universitat de València), amb el suport del Vicerectorat de Cultura de la Universitat de València, inicia un projecte d’animació a la lectura produït i organitzat per la Biblioteca Valenciana de la Generalitat Valenciana.

El projecte, amb lectures dramatitzades, pretén animar a la lectura, introduir el públic en el món de la literatura i del teatre d’una manera més divertida, intensa i participativa, i potenciar el valencià.

Assaig (Grup de Teatre de la Universitat de València) acull aquest projecte amb molta il·lusió i ganes, ja que entre els seus propòsits també inclou potenciar la lectura i el teatre en el món juvenil.

La lectura dramatitzada proposada és “Romeo i Julieta”, de W. Shakespeare, una adaptació a 45’’ minuts de Rodolf Sirera i Josep Lluís Sirera i direcció de Pep Sanchis. Dirigit a alumnes de secundària i públic adult en general.

 Intèrprets

Miquel Vinyoles

Anna Marí

 Equip tècnic

Producció executiva: Eva López

Direcció: Pep Sanchis

 Sinopsi

Enamorat i enamorada, dames i cavallers, servents, músics, guàrdies i dida, pares i mares, un balcó, la nit, un exili, la por, l’odi, la mort, l’amor...