Fundació General UVUniversitat de ValènciaArts Escèniques Logo del portal

Política de privadesa

Li informem que, amb la finalitat de protegir la seua privadesa i en compliment de l´article 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les seues dades facilitades per la gestió de los cursos s´incorporaran al fitxer “Cursos FGUV” de la Fundació General de la Universitat de València (FGUV), degudament declarat davant l´Agència Espanyola de Protecció de dades. La finalitat del fitxer és la gestió dels cursos oferts.

L´usuari que desitge utilitzar aqueix servei autoritza expressament el tractament de les dades personals facilitats segons s´indica en la Política de Privadesa de la FGUV.

Així mateix, li vam informar que quant als tractaments de dades personals realitzats per la Fundació, pot exercir els drets d´accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant la presentació d´una sol·licitud que es dirigirà a la Fundació General de la Universitat de València, carrer Amadeu de Saboya, 4 (46010) de València, acompanyada de document que acredite la seua identitat, o dirigint-se a la següent adreça de correu electrònic: protdadesfguv@uv.es, sempre que la petició es realitze des del compte de registre que conste en la nostra base de dades.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies