Universitat de ValènciaFundació General UVArts Escèniques Logo del portal

Cartell
¡Quítate la máscara!

¡Quítate la máscara!

Projecte col·laboratiu per a fomentar el microteatre universitari

(Premiat en ACTIVA CULTURA 2021)

Adreçat a estudiants de la UV

Si t’interessa la dramatúrgia pots enviar la teua obra de teatre a l’adreça sinmascara@uv.es, fins al 17 d’octubre de 2021.

L’obra ha de posseir ha de ser original i representada per un màxim de cinc actors i actrius. La temàtica és lliure, però ha de fomentar la reflexió crítica i respectar els drets fonamentals. L’extensió no pot superar les quinze pàgines en Times New Roman 12, interlineat 1,5 i tots els marges de 2,5 cm. La representació ha de durar entre 10 i 15 minuts.

Si vols participar-hi com a actor o actriu, envia un escrit a l’adreça sinmascara@uv.es, acompanyat d’un vídeo breu a manera de dossier, a més d’una forma de contacte. D’aquesta manera, podràs formar part d’una borsa d’actors  i actrius, i els dramaturgs i dramaturgues finalistes hi podran trobar escollir els elencs de les seues obres. Tens fins al 17 d’octubre per a enviar la teua proposta.

Si t’han seleccionat com a dramaturg o dramaturga, rebràs un correu en què se’t convidarà a participar en la fase de formació  creativa. Com a part del premi per haver sigut seleccionat/ada, un director o una directora professional valencià impartirà una classe magistral de direcció als dramaturgs i dramaturgues finalistes 

La tercera fase serà la gala final, el 29 de novembre de 2021, a la Sala Matilde Salvador, on es representaran les obres. Un jurat professional valorarà les obres i es lliuraran las estatuetes i els diplomes al millor text, actor, actriu, elenc, direcció i obra. 

 

Data De 22 de setembre de 2021 a 17 d’octubre de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Org: Vicerectorat de Cultura i Esport

Col: Fundación Antonia Mir. Fundació Per Amor a l’Art.

 

Contacta sinmascara@uv.es