Fundació General UVUniversitat de ValènciaArts Escèniques Logo del portal

Grup de Dansa (nivell 1 Dansa Contemporània) 2 Crèdits ECTS

Grup de Dansa (Nivell 1 Dansa Contemporània

Període de l'esdeveniment: De 15 de desembre de 2020 a 29 de gener de 2021. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.

 

Lloc de realització: Sala Expresión Fac.Act.Física i Esport.Campus Blasco Ibañez (C/Gasco Oliag, 5)

 
Descripció:

Activitat de Participació reconeguda amb 2 crèdits ECTS per al estudiantat UV. El taller es realitza durant el 2n quadrimestre del curs acadèmic, començant l'1 de febrer de 2021 i acabant el 19 de maig de 2021. Les classes són tots els dilluns i dimecres de 18 a 20 hores. El taller acaba amb una mostra a públic. Dirigit a universitaris i públic en general.  

Es desenvoluparà l'expressió artística a través de la dansa contemporània. Pràctica de diferents tècniques corporals que existeixen dins dels estils de dansa. Conceptes propis de la dansa com ara la consciència corporal, espacial i temporal, qualitats de moviment i destresa física en la pràctica de la dansa en el teu cos. Es dotarà a l'estudiantat de recursos propis per a poder crear el seu propi llenguatge artístic (coreografia). Es potenciarà la memòria física, sent capaços de memoritzar una coreografia. Gestionarem la pràctica escènica final (actuació amb públic) desenvolupant les habilitats i mecanismes per a enfrontar-te a un públic.

 
Organitza:

Servei de Cultura Universitària (Extensió).

https://go.uv.es/PHag13L

 

Contacta: extensio@uv.es

 
Més informació: