Universitat de ValènciaFundació General UVArts Escèniques Logo del portal

Foto de botella de vi, botella d'oli, copa de vi
Dones i gastronomia: del camp a la taula

Dones i gastronomia: del camp a la taula

Participen

Belén Arias. Presidenta Acadèmia de Gastronomia de la CV

Rosa Vázquez. Directora tècnica de PROAVA

Cati Corell. Directora de producte i agroturisme de la Coop. Viver

Cristina Prados. Sommelier i cap de sala del restaurant Bonamb

Roseta Félix. Xef i propietària del restaurant Fraula

Carla Centelles. Periodista gastronòmica

Entrada lliure, aforament limitat

 

Data 6 de març de 2023 d' 11:00 a 13:00. Dilluns.

 
 
Lloc de realització

Capella de la Sapiència. Centre Cultural La Nau

 
Organitza

UVcultura Aula de Gastronomia.

 

Contacta aulagastronomia@uv.es

 
Més informació