Universitat de ValènciaFundació General UVArts Escèniques Logo del portal

Teclat de piano
Inscripció oberta al XII Curs de repertori i tècnica d'interpretació al piano

L'Àrea d'Activitats Musicals ha obert el període d'inscripció per al XII Curs de repertori i tècnica d'interpretació al piano, a càrrec del pianista Antonio Galera fins a esgotar les places disponibles.

Adreçat preferentment a estudiantat de piano que estiga cursant o haja cursat estudis a la Universitat de València, estudiantat de piano interpretació, postgraduats i postgraduades. Igualment, es pot inscriure l'alumnat de la Universitat de València aficionat a la música clàssica, aficionats i aficionades a la música clàssica en general.

El curs està pensat per a assistir en la modalitat d'alumnat actiu i oient, i està distribuït en huit sessions de cinc hores, amb classes els dissabtes en horari de matí o de vesprada.

Es desenvoluparà un pla de treball amb els mètodes d'estudi adequats per a cada participant. Estudiaran el repertori propi, però coneixeran també el repertori dels companys i les companyes. Es potenciarà de forma col·lectiva l'escolta del repertori, amb l'objectiu de desenvolupar la cultura musical i general de l'alumnat, a més de fomentar la participació activa de tot l'alumnat per a resoldre les dificultats individuals de les interpretacions, amb el treball en grup com a eina indispensable per a la resolució dels problemes individuals que se'ls presenten als intèrprets.


La preparació per a una presentació pública serà l'objectiu principal de l'alumnat del curs, amb la realització d'un concert públic el dia 2 de febrer de 2024 en què l'alumnat haurà d'aplicar tots els coneixements que hagen adquirit en el curs. Així mateix, el professor Antonio Galera podrà becar a alguna de les persones participants per a formar part de les activitats relacionades amb el Festival dels Horts de 2024.

 

 

Data De 7 de setembre de 2023 a 20 d’octubre de 2023. 24h. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres.

 
 
Lloc de realització

Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Àrea d'Activitats Musicals de la Fundació General de València.

https://www.uv.es/fundacion-general-area-actividades-musicales/es/area-actividades-musicales.html

 

Contacta pam@uv.es

 
Més informació