Universitat de ValènciaFundació General UVArts Escèniques Logo del portal

Cartell
Inscripció Taller-Laboratori de Moviment

TALLER-LABORATORI DE MOVIMENT

COS I GÈNERE

(Inscripció fins el divendres 2 de juliol de 2021)

Taller i laboratori per a explorar, experimentar i acostar-se al moviment i a la pràctica de la dansa des d’una perspectiva de gènere oberta. En aquest taller es guiarà els participants per conèixer la relació que tenen el cos, el seu moviment i els llenguatges físics amb les representacions, els conceptes i les idees que s’han establert com a propis d’homes i dones. Aquesta pràctica es farà amb la finalitat d’oferir un lloc de coneixement personal i de transformació simbòlica dels llenguatges corporals i verbals, a més d’acostar els assistents a una pràctica de la dansa i de les arts vives.

En finalitzar el s’ofererirà als assistents la possibilitat de participar de forma activa i col·lectiva en la instal·lació performativa Sive deus, sive dea, que es durà a terme el dia 9 de juliol al Claustre del Centre Cultural de la Nau.

 

Lloc, dies i horari del taller-laboratori

De dilluns 5 de juliol a dijous 8 de juliol, de 12 a 14 h, a la Sala Matilde Salvador del Centre Cultural de la Nau. (Es recomana assistir-hi amb roba còmoda, sabatilles esportives i aigua).

 

A qui va dirigit

Obert a tots els membres de la comunitat universitària (PAS, PDI i alumnes) i a tot el públic interessat. Per raons de la limitació de la capacitat de la sala on es faran les activitats per a complir les normes de seguretat pel COVID-19, només s’acceptaran les deu primeres sol·licituds. En cas de superar la demanda es farà una llista d’espera i es donarà pas als qui estiguen en aquesta llista en cas que es done alguna baixa.


Direcció:

Edwin Valentín Garduño

Estudiant Màster Gestió Cultural UV-UPV

Premi Activa Cultura 2021

 

Informes i inscripcions: https://go.uv.es/KuY3VxZ

Inscripció fins el divendres 2 de juliol de 2021

 

Preu: Gratuït.

 

Data De 17 de juny de 2021 a 2 de juliol de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Sala Matilde Salvador. Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Org: Vicerectorat de Cultura i Esport

Col: Fundación Antonia Mir. Fundació Per Amor a l’Art.

 

Contacta acticult@uv.es