Universitat de ValènciaFundació General UVArts Escèniques Logo del portal

Una dona saltant
Madame. Per Compañía Cienfuegos Danza

Dansa a La Nau

‘Madame’ 

Per Compaía CienfuegosDanza. Coreografia Yoshua Cienfuegos.

L’espectacle Madame, de la companyia Cienfuegos Danza, revisita la figura de Madame Warton i els seus espectacles de tableaux vivants que van captivar el Londres de mitjan segle XIX en una proposta on la figura femenina com a empresària, model, actriu i ballarina és central en la peça.

 

Inspirades en la investigació duta a terme per Laura Monrós-Gaspar en el si del grup d’Investigació “Literature, Arts and Performance” de la Universitat de València, la coreografia de Yoshua Cienfuegos retorna a la contemporaneïtat els cossos modelats dels tableaux de Warton a partir d’una reflexió sobre conceptes com la voluptuositat del cos femení, les restriccions de la feminitat en l’època victoriana i figures mítiques de la tradició occidental com Ariada o les Tres Gràcies.

La investigació per a aquest espectacle ha sigut finançada pel projecte d’investigació AICO/2021/225 de la Generalitat Valenciana.

Grup LAP (Universitat de València). Projecte AICO/2021/225.


Col•loqui cada dimecres amb les companyies en acabar la funció

Les entrades de teatre es podran reservar amb antelació a la Tenda de la Universitat a La Nau i als campus, o bé a la seua web (http://www.latenda.es/entrades). Cada entrada costarà 2,10 €

 

Període de l'esdevenimentDe 18 d’octubre de 2023 a 19 d’octubre de 2023. Dimecres i dijous de 19:00 a 20:00.

 
 
Lloc de realització

Sala Matilde Salvador. Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Aula d'Arts Esceniques, Servei de Cultura Universitària UV.

 

Contacta auladeteatre@uv.es

 
Més informació