Universitat de ValènciaFundació General UVArts Escèniques Logo del portal

Foto dels intèrprets
Spanish Brass - Cor de la Generalitat

Serenates 2023

Magnificat brass

Spanish Brass - Cor de la Generalitat 

Francesc Perales, director

La idea del projecte Magnificat Brass, per a quintet de metalls i cor, va sorgir a partir de la peça Magnificat que el compositor alzireny Juan J. Colmer va escriure en 2018 per a Spanish Brass i que es va estrenar a la 57a Semana de Música Religiosa de Cuenca.

Javier Costa, molt pròxim a Spanish Brass i a Francesc Perales, han compost l’obra Lux aeterna, un excel·lent complement per a aquest projecte, que estem segurs que veurà la llum en un proper treball discogràfic.

Fa anys que el Cor de la Generalitat Valenciana, el seu director Francesc Perales i Spanish Brass volien col·laborar, però les agendes no eren fàcils de quadrar. Aquest Magnificat de Juan J. Colomer era l’excusa perfecta per continuar creant i pensant en un espectacle conjunt, en què aquestes dues formacions emblemàtiques de la nostra regió es veren les cares -per fi- a l’escenari

Venda anticipada d'entrades (PVP 3,15€) en: http://www.latenda.es/entrades o La Tenda del Centre Cultural La Nau

 

Data 2 de juliol de 2023 de 22:00 a 23:30. Diumenge.

 
 
Lloc de realització

Claustre. Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Organitza:

Universitat de València. Institut Valencià de Cultura -GVA

Col·laboracions i patrocinis:

Diputació de València. Fundació Banc de Sabadell. Ajuntament de València. Palau de la Música de València. Escola d'Arts i Superior de Disseny de Valaència (EASD). Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de Valencia. European Festivals Association.

 

Contacta aulademusica@uv.es

 
Més informació