Universitat de ValènciaFundació General UVArts Escèniques Logo del portal

Grup d'actors en l'escenari actuant
Una història de por. Per Escena Erasmus UV

"UNA HISTÒRIA DE POR" 

Per Escena Erasmus Universitat de València

D'Anna Marí i Daniel Tormo. 

Direcció: Josep Valero

La por és un sentiment necessari que, com a animals mamífers, ens permet estar alerta davant de perills que poden ser reals.

La por, també, és un torbament de l’ànima humana que pot ser provocat per moltes raons: per la consciència del pas del temps i de la finitud de la vida, per monstres reals i imaginaris o per una obscura herència atàvica que provoca que se’ns gele l’esperit quan ens enfrontem a certs tipus de foscor.

Hui, Europa s’enfronta de nou als seus monstres: els tambors de guerra i de mort retronen de nou al continent. L’obscuritat provocada per les bombes ens recorda que els humans som fràgils, de vegades miserables, i que tenim por.

Les joves d’Escena Erasmus hem decidit traure’ns les pors del més profund de les nostres ànimes i fer-les ballar i cantar damunt l’escenari.

Benvinguts a la nostra història. Entreu. No tingueu por.

Aquestes funcions especials se celebren amb motiu del Premi d'Honor de les Arts Escèniques Valencianes 2023 que va ser atorgat a Escena Erasmus el passat mes de novembre.

Les entrades de teatre es podran reservar amb antelació a la Tenda de la Universitat a La Nau i als campus, o bé a la seua web (http://www.latenda.es/entrades). Cada entrada costarà 2,10 €

 

Data 13 de desembre de 2023 de 19:00 a 20:30. Dimecres.

 
 
Lloc de realització

Sala Matilde Salvador. Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Escena Erasmus UV

Aula d'Arts Esceniques, Servei de Cultura Universitària UV.

 

Contacta escena.erasmus@gmail.com