Fundació General UVUniversitat de ValènciaArts Escèniques Logo del portal

Llista de Vídeos

Recreación digital de la Sala de teatro del Centro Cultural La Nau.

Grup de Dansa i Orquestra Filharmònica de la Universitat de València.

Una producció d’Escena Erasmus de la Universitat de València i l’Àrea de Cultura de la Diputació de València per al programa cultural “Les Europes Menudes-Las Pequeñas Europas 2018”. És la tercera part de la trilogia sobre les migracions que Escena Erasmus va començar amb “El Circo de la Frontera” i va continuar amb “La Feria Invisible”. LA GRAN FINAL és un espectacle interpretat per actrius i actors provinents de diferents parts del món, que demostraran sobre l'escenari que és possible treballar junts i superar les nostres diferències. Una part del repartiment està composta per joves valencians, l'altra per joves europeus i l'altra per joves refugiats de diferents orígens.

Aaju Peter és una reconeguda advocada, activista i artista Inuit al Canadà. Ha consagrat la seua existència a la defensa dels drets dels Inuit, de la seva cultura, llengua i tradicions, conscient dels reptes a què s'enfronten els habitants de Nunavut en un món global i en constant transformació.

El Grup de Teatre de la Universitat de València, ASSAIG, compleix 25 anys. Va ser creat el 1990 per a representar a la institució dins de les arts escèniques i el grup s'ha convertit en una de les agrupacions teatrals més importants de l'escena universitària espanyola.