Fundació GeneralUniversitat de ValènciaLa Nau Menuda Logo del portal

Excursions

 

Farem diferents excursions durant el mes de juliol. Tant el desenvolupament de les excursions com els seus objectius estan adaptats a les diferents edats de cada grup.

 

PARC DE LA LOMIQUIA (Xest)

 

El parc de la Lomiquia està  situat en la localitat de Xest. Aquest parc és un refugi per a la biodiversitat i un lloc on podrem desconnectar i gaudir de la natura realitzant activitats amb els xiquets i les xiquetes.

 

JARDÍ BOTÀNIC (València)

 

El Jardí Botànic de la Universitat de València és un museu viu situat al casc històric de la ciutat que els participants descobriran a través d'una visita guiada pel jardí. A continuació, realitzarem un taller de paper reciclat.

 

LA VILLA JUNIOR (Torrent)

 

La Villa Junior és un espai infantil educatiu que té l’objectiu de fomentar hàbits en els xiquets i les xiquetes dirigits a promoure la defensa de la natura, els animals i la biodiversitat. Realitzarem una visita guiada per les instal·lacions on estan els animals i els donarem menjar; també aprendrem d'una manera lúdica la importància de preservar i cuidar del nostre entorn i els animals de la granja. 

 

PISCINA PARC El VEDAT (Torrent)

 

Té una piscina temàtica, amb diversos ambients, zona infantil i tobogans.  Vam gaudir d’un dia de contacte amb l’aigua i la natura i aprendrem a respectar l’entorn que ens envoltava.

 

 

La Fundació General de la Universitat de València es reserva el dret de fer canvis per motius organitzatius.