Logo UVGrau en Ciència de DadesEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

.

Formació en camps capdavanters

Programació, machine learning, intel·ligència artificial, deep learning, anàlisi de xarxes socials

.

Grups reduïts amb continguts aplicats

Alta formació pràctica - Realització de pràctiques en empresa

.

Converteix-te en un professional del Big Data - Alta demanda laboral

Aplicacions en salut, economia, finances, ciberseguretat...

.

Docència multidisciplinària impartida per especialistes de la UV

Enginyeria, Matemàtiques, Economia, Dret, Medicina, Biologia...

.

Josep Monclús: “Vaig elegir aquest grau perquè m’agraden les matemàtiques, la informàtica i analitzar la nostra realitat canviant”.

Josep Monclús

Josep Monclús | 12 de de maig de 2020

Josep Monclús considera que “ens trobem immersos en un mar de dades. Les dades són ara poder, i açò comporta una necessària responsabilitat col·lectiva. El grau Ciència de Dades es perfecte per a aquelles persones que busquen respostes del passat, present i futur”.

“La diversitat d’opinions, punts de vista, i el funcionament són punts claus que fan que funcione bé el grau enriquint-te de visions alternes”.

“L’ETSE té unes instal·lacions molt adequades per al desenvolupament del grau, els laboratoris en grups reduïts permeten posar en pràctica allò explicat en la teoria, i faciliten el teu desenvolupament. El professorat és molt col·laborador i estan disposats a ajudar te si tens algun projecte en ment. Els continguts de les assignatures segueixen una línia molt coherent, i açò permet que inclús en el primer any estigues preparat per resoldre certs problemes”.