Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Resultats de la preinscripció de Graus 2020-2021

Calendari de preinscripció

Període de l'esdeveniment: De 27 de juliol de 2020 a 31 de juliol de 2020. Dilluns i dimarts de 00:00 a 21:57.

 

Lloc de realització: Online

 
Descripció:

Els resultats de la primera fase de preinscripció als Graus de la UV estan ja disponibles. 

Els estudiants admesos/es han de formalitzar la matrícula de nou ingrés i es matriculen en el mateix ordre en el qual han estat admesos per preinscripció. Les facultats i escoles de la Universitat citen als estudiants de nou ingrés un dia i una hora a finals de juliol. Es pot conèixer la cita a través de www.uv.es/citamatricula

En el cas de quedar en llista d'espera, cal que l'estudiant indique on-line www.uv.es/espera que està interessat/ada en mantindre's en la llista d'espera.

Les adjudicacions de plaça als estudiants en llista d'espera es realitzaràn el 2, 7 i 9 de setembre

Després de cada adjudicació, si no s'ha estat admés/admessa, cal que es torne a indicar que es continua interessat/ada.

Està disponible tota la informació amb les instruccions per a la matrícula de nou ingrés, que es realitza online el dia i hora assignat els dies 29, 30 i 31 de juliol de 2020 si has sigut admés en la preinscripció.

Les places sobrants de la preinscripció de juliol després de la resolució de les llistes d'espera són les que s'ofereixen en la preinscripció de setembre. 

Pel retard de les proves de majors de 25 i 45, la reserva de places es manté en setembre en igualtat de condicions de juliol.

 
Organitza:

Universitat de València.

https://www.uv.es/preinscripcio

 

Contacta: accesogrado@uv.es

 
Més informació: